1xBet
     Nationaal
     Doelpunten in overvloed als Vitesse overwinning op eigen bodem

     Vitesse win FC Groningen

     Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
     2023/05/21 16:45
     E0

     Vitesse gehamerd FC Groningen in een uitzonderlijk overwinning op Zondag, 6x0, op speeldag 33. In deze competitie, Arnhem team kwam van een overwinning en Groningen team kwam van een nederlaag. Million Manhoef met een fantastisch scherm.

     Het eerste doelpunt werd gescoord door Million Manhoef in de 4e minuut. Na 44 minuten, FC Groningen zag Peter Leeuwenburgh een rechtstreekse rode kaart krijgen kort voor de pauze, Melle Meulensteen schoot Vitesse tweede doelpunt.

     Na 56 minuten, Phillip Cocu's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Million Manhoef. In de 71e minuut, Arnhem team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Gabriel Vidovic. Million Manhoef heeft de hattrick, met 74 minuten op de klok voltooid. Sondre Tronstad maakte het laatste doelpunt met 84 minuten op de klok.

     Na het resultaat Vitesse zijn 12e in de tabel, met 37 points, terwijl FC Groningen op de plaats 17e zit, met 18 points. In hun volgende wedstrijd, Arnhem team speelt uit tegen Feyenoord, terwijl Groningen team speelt thuis tegen Sparta Rotterdam.

     Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
     Relevant?
     Kwaliteit?
     Opiniepeiling
     RESULTATEN
     VITESSE
     TEKENEN
     FC GRONINGEN
     Opmerkingen (0)
     Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
     motivo:
     EGeen opmerkingen gemaakt.
     aanbevolen spellen)
     U zondag, 21 mei 2023 - 13:30
     Gelredome
     6-0
     Million Manhoef 4' 56' 74'
     Melle Meulensteen 45'
     Gabriel Vidovic 71'
     Sondre Tronstad 84'