Nationaal
Overwinning nooit in twijfel voor Sparta Rotterdam op eigen bodem in een we

Sparta Rotterdam oprakende winnaars versus SC Cambuur

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/05/21 16:42
E0

Sparta Rotterdam overwonnen SC Cambuur, 4x1, op Zondag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 33 van Eredivisie. Naar deze wedstrijdweek, Maurice Steijn's team kwam van twee nederlagen en Sjors Ultee's team kwam van zes nederlagen.

Met 8 minuten op de klok, Roberts Uldrikis had een gouden kans om te scoren, maar miste een penalty. Marco Tol opende de score na 9 minuten. Met 30 minuten op de klok, Koki Saito ontslagen voor Sparta Rotterdam. In de 38e minuut, Mica Pinto scoorde het tweede doelpunt voor Maurice Steijn's team. Kort voor de pauze, Rotterdam team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Joshua Kitolano.

Met 50 minuten op de klok, Younes Namli heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Sparta Rotterdam zijn 6e in de tabel, met 56 points, terwijl SC Cambuur op de plaats 18e zit, met 16 points. In hun volgende wedstrijd, Rotterdam team speelt uit tegen FC Groningen. In de tussentijd, Leeuwarden team host RKC Waalwijk.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
SPARTA ROTTERDAM
TEKENEN
SC CAMBUUR

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 21 mei 2023 - 13:30
Sparta Stadion
4-1
Koki Saito 30'
Mica Pinto 38'
Joshua Kitolano 42'
Younes Namli 50'
Marco Tol 9'