Internationale
      Doelpunten in overvloed als Manchester City overwinning op eigen bodem

      Manchester City ga door naar de volgende ronde van Champions League

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/05/17 22:00
      E0

      Manchester City versoepeld verleden Real Madrid in een fantastisch overwinning op Woensdag, 4x0, in een wedstrijd met betrekking tot naar de halve finale van de Champions League. Na+primeira+m%E3o+as+equipas+tinham+empatado%2C+%7Bvar0%7D. Bernardo Silva met een fantastisch scherm.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Bernardo Silva na 23 minuten, met een linkervoetaanval. In de 37e minuut, middenveld maakten het tweede doelpunt voor Manchester City, via een header binnen het strafschopgebied.

      Op een ongelukkig moment scoorde Éder Militão een eigen doelpunt met 76 minuten op de klok. Diep in toegevoegde tijd, Julián Álvarez heeft alles ingepakt.

      Dankzij dit resultaat is Manchester City door naar de volgende ronde van de competitie. In de volgende wedstrijd, Manchester team speelt tegen Internazionale.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MANCHESTER CITY
      TEKENEN
      REAL MADRID

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U woensdag, 17 mei 2023 - 20:00
      Etihad Stadium
      Szymon Marciniak
      4-0
      Bernardo Silva 23' 37'
      Julián Álvarez 90'
      Éder Militão 76' (og)