Internationale
      Villarreal record indrukwekkende overwinning op eigen bodem vol goalmouth-a

      Athletic verliest van Villarreal

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/05/14 03:33
      E0

      Villarreal overwonnen Athletic in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 5x1, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 34 van La Liga. Tot deze speeldag, Villarreal team kwam van Een gelijkspel en Bilbao team kwam van een nederlaag. Álex Baena met een fantastisch scherm.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Álex Baena, uit een directe vrije trap, in de 24e minuut. Na 37 minuten, Nicolas Jackson verdubbelde de voorsprong voor Villarreal, met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied. Met al 45 minuten gespeeld, Ohian Sancet getroffen voor Athletic, vanaf de penaltystip.

      Na 50 minuten, Quique Setién's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Nicolas Jackson met een schot met de rechtervoet. Nicolas Jackson heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games. Op een ongelukkig moment scoorde Aitor Paredes een owngoal na 61 minuten. In de laatste minuten van de wedstrijd, Álex Baena scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied.

      Na het resultaat Villarreal zijn 5e in de tabel, met 57 points, terwijl Athletic op de plaats 8e zit, met 47 points. Volgende, Villarreal team bezoek Girona. In de tussentijd, Ernesto Valverde's team host Celta de Vigo.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      VILLARREAL
      TEKENEN
      ATHLETIC BILBAO

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 13 mei 2023 - 17:30
      Estadio de la Cerámica
      Del Cerro Grande
      5-1
      Álex Baena 24' 90'
      Nicolas Jackson 37' 50'
      Ohian Sancet 45' (pen.)
      Aitor Paredes 61' (og)