Internationale
      Indrukwekkende overwinning thuis in een spannende ontmoeting

      Wolverhampton struikelen om te verslaan tegen Manchester United

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/05/13 17:09
      E0

      Manchester United uitgesmeerd Wolverhampton, 2x0, op Zaterdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 36. Komen in de wedstrijd, Erik ten Hag's team kwam van twee nederlagen en Julen Lopetegui's team kwam van een overwinning. Tyrell Malacia verliet de bank niet.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Anthony Martial met 32 minuten op de klok, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied.

      Alejandro Garnacho maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen.

      Na het resultaat Manchester United zijn 4e in de tabel, met 66 points, terwijl Wolverhampton op de plaats 13e zit, met 40 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Erik ten Hag's team bezoek AFC Bournemouth. In de tussentijd, Wolverhampton team speelt thuis tegen Everton.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MANCHESTER UNITED
      TEKENEN
      WOLVERHAMPTON

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 13 mei 2023 - 15:00
      Old Trafford
      John Brooks
      2-0
      Anthony Martial 32'
      Alejandro Garnacho 90'