Internationale
      Sassuolo krijgt drie punten op eigen bodem

      Sassuolo rand voorbij Empoli

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/30 16:24
      E0

      Sassuolo verslagen Empoli in een dichtbij overwinning op Zondag, 2x1, met betrekking tot wedstrijdweek 32 van de Serie A. Naar deze wedstrijdweek, Alessio Dionisi's team kwam van een nederlaag en Empoli team kwam van twee nederlagen. Domenico Berardi heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Nicolò Cambiaghi na 11 minuten. Met dit doel heeft Nicolò Cambiaghi zijn doel vijf van de huidige campagne behaald.

      In de 74e minuut, Andrea Pinamonti verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Na 82 minuten, Domenico Berardi ontslagen voor Sassuolo. Spits maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd vanaf de penaltystip.

      Na het resultaat Sassuolo zijn 10e in de tabel, met 43 points, terwijl Empoli op de plaats 15e zit, met 32 points. In hun volgende wedstrijd, Alessio Dionisi's team speelt uit tegen Lazio. In de tussentijd, Empoli team host Bologna.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      SASSUOLO
      TEKENEN
      EMPOLI

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 30 april 2023 - 14:00
      Mapei Stadium - Città del Tricolore
      Federico Dionisi
      2-1
      Domenico Berardi 82' 90' (pen.)
      Nicolò Cambiaghi 11'