Internationale
      Real Madrid heeft een prestatie geleverd op eigen bodem

      Real Madrid nederlaag Almería

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/29 19:30
      E0

      Real Madrid overwonnen Almería in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 4x2, op speeldag 32. Komen in de wedstrijd, Madrid team kwam van een nederlaag en Almería team kwam van een overwinning. Karim Benzema heeft een geweldige prestatie geleverd met 3 doelen.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Karim Benzema, na 5 minuten. Met 17 minuten op de klok, spits verdubbelde de voorsprong voor Real Madrid. Karim Benzema heeft de hattrick, vanaf de penaltystip, kort voor de pauze voltooid. Met al 45 minuten gespeeld, Lázaro ontslagen voor Almería.

      Na de pauze, merengues verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Rodrygo. Met 61 minuten op de klok, Lucas Robertone heeft alles ingepakt.

      Na het resultaat Real Madrid zijn 2e in de tabel, met 68 points, terwijl Almería op de plaats 15e zit, met 33 points. In de volgende wedstrijd, Madrid team speelt uit tegen Real Sociedad. In de tussentijd, Almería team host Elche.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      REAL MADRID
      TEKENEN
      ALMERÍA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 29 april 2023 - 17:30
      Santiago Bernabéu
      Cuadra Fernández
      4-2
      Karim Benzema 5' 17' 42' (pen.)
      Rodrygo 47'
      Lázaro 45'
      Lucas Robertone 61'