Internationale
      Eert zelfs een hoog scorende wedstrijd

      Een punt per stuk voor Tottenham en Manchester United

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/27 22:15
      E0

      Tottenham en Manchester United speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Donderdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 33 van Premier League . In deze competitie, Ryan Mason's team kwam van twee nederlagen en Manchester team kwam van drie wint.

      Na 7 minuten, Jadon Sancho openden de score voor Manchester United. Erik ten Hag's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Marcus Rashford, kort voor de pauze.

      In de 56e minuut, Pedro Porro getroffen voor Tottenham. Na 79 minuten, Son Heung-min scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Manchester United zijn 4e in de tabel, met 60 points, terwijl Tottenham op de plaats 5e zit, met 54 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, London team bezoek Liverpool, terwijl Manchester team host Aston Villa.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      TOTTENHAM
      TEKENEN
      MANCHESTER UNITED

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U donderdag, 27 april 2023 - 20:15
      Tottenham Hotspur Stadium
      Anthony Taylor
      2-2
      Pedro Porro 56'
      Son Heung-min 79'
      Jadon Sancho 7'
      Marcus Rashford 44'