Internationale
      Manchester City overklast tegenstanders op eigen bodem een wedstrijd met 5

      Manchester City in volledige controle

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/26 23:06
      E0

      Manchester City verslaan Arsenal, 4x1, op Woensdag, op naar speeldag 33 van de Premier League . Tot deze speeldag, Manchester team kwam van drie wint en Mikel Arteta's team kwam van drie trekt. Kevin De Bruyne met een fantastisch scherm.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Kevin De Bruyne, met een rechtervoetaanval van buiten de doos, in de 7e minuut. Kort voor de pauze, John Stones scoorde het tweede doelpunt voor Manchester City.

      Met 54 minuten op de klok, Pep Guardiola's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Kevin De Bruyne met een schot met de rechtervoet. In de laatste minuten van de wedstrijd, Rob Holding getroffen voor Arsenal, met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied. In de slotfase van het spel, Erling Haaland maakte het einddoel van de wedstrijd, met een schot met de linkervoet in de doos.

      Na het resultaat Arsenal zijn 1e in de tabel, met 75 points, terwijl Manchester City op de plaats 2e zit, met 73 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Pep Guardiola's team speelt uit tegen Fulham. In de tussentijd, Mikel Arteta's team host Chelsea.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MANCHESTER CITY
      TEKENEN
      ARSENAL

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U woensdag, 26 april 2023 - 20:00
      Etihad Stadium
      Michael Oliver
      4-1
      Kevin De Bruyne 7' 54'
      John Stones 45'
      Erling Haaland 90'
      Rob Holding 86'