Internationale
      Girona behaalt drie indrukwekkende punten thuis in een veelbewogen wedstrij

      Girona te goed voor Real Madrid bij Estadio Municipal de Montilivi

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/25 20:33
      E0

      Girona overwonnen Real Madrid, 4x2, op Dinsdag, op naar speeldag 31 van de La Liga. In deze competitie, Girona team kwam van een nederlaag en Madrid team kwam van twee wint. Taty Castellanos heeft een geweldige prestatie geleverd met 4 doelen.

      Taty Castellanos opende de score met 12 minuten op de klok. Na 24 minuten, spits maakten het tweede doelpunt voor Girona. In de 34e minuut, Vinícius Júnior getroffen voor Real Madrid.

      Na de pauze, Taty Castellanos verdubbelde de voorsprong voor Girona team. Na 62 minuten, spits hebben de afstand van vier doelpunten, voltooid. Met dit doel heeft spits zijn doel zeventien van de huidige campagne behaald. Lucas Vázquez maakte het laatste doelpunt na 85 minuten.

      Na het resultaat Real Madrid zijn 2e in de tabel, met 65 points, terwijl Girona op de plaats 8e zit, met 41 points. In de volgende wedstrijd, Míchel's team bezoek Sevilla. In de tussentijd, Madrid team host Almería.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      GIRONA
      TEKENEN
      REAL MADRID

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U dinsdag, 25 april 2023 - 18:30
      Estadio Municipal de Montilivi
      Javier Iglesias Villanueva
      4-2
      Taty Castellanos 12' 24' 46' 62'
      Vinícius Júnior 34'
      Lucas Vázquez 85'