Internationale
      Eert zelfs een hoog scorende wedstrijd

      Niets om Arsenal en Southampton te scheiden

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/21 22:09
      E0

      Arsenal en Southampton speelden 3x3 gelijk in een fantastisch wedstrijd op Vrijdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 32. In deze competitie, London team kwam van twee trekt en Southampton team kwam van drie nederlagen. Bukayo Saka was beslissend met 1 doel samen met 1 assist.

      In de 1e minuut, Carlos Alcaraz openden de score voor Southampton. Na 14 minuten, Southampton team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Theo Walcott. Met 20 minuten op de klok, Gabriel Martinelli ontslagen voor Arsenal.

      Na 66 minuten, Rubén Sellés's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Duje Caleta-Car. London team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via Martin Odegaard, in de slotfase van het spel. Bukayo Saka maakte het laatste doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd.

      Na het resultaat Arsenal zijn 1e in de tabel, met 75 points, terwijl Southampton op de plaats 20e zit, met 24 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, London team speelt uit tegen Manchester City. In de tussentijd, Rubén Sellés's team host AFC Bournemouth.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      ARSENAL
      TEKENEN
      SOUTHAMPTON

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 21 april 2023 - 20:00
      Emirates Stadium
      Simon Hooper
      3-3
      Gabriel Martinelli 20'
      Martin Odegaard 88'
      Bukayo Saka 90'
      Carlos Alcaraz 1'
      Theo Walcott 14'
      Duje Caleta-Car 66'