Internationale
      Eert zelfs score gelijk in een spannende wedstrijd

      Een punt per stuk voor West Ham en Arsenal

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/16 16:15
      E0

      Op wedstrijdweek 31, de wedstrijd tussen West Ham en Arsenal op Zondag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Tot deze speeldag, David Moyes's team kwam van een overwinning en Mikel Arteta's team kwam van Een gelijkspel.In dit spel het werd slechts 0 hoek(en) geregistreerd, het laagste aantal dit seizoen.

      Gabriel Jesus opende de score met 7 minuten op de klok, met een linkervoetaanval binnen het strafschopgebied. Gabriel Jesus heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Na 10 minuten, Martin Odegaard scoorde het tweede doelpunt voor Arsenal, met een schot met de linkervoet binnen het strafschopgebied. Na 33 minuten, Said Benrahma getroffen voor West Ham, vanaf de penaltystip.

      Met 52 minuten op de klok, Mikel Arteta's team zag Bukayo Saka een penalty missen. In de 54e minuut, Jarrod Bowen maakte het einddoel van de wedstrijd, met een schot met de linkervoet.

      Na het resultaat Arsenal zijn 1e in de tabel, met 74 points, terwijl West Ham op de plaats 15e zit, met 31 points. In de volgende wedstrijd, David Moyes's team speelt uit tegen AFC Bournemouth, terwijl Mikel Arteta's team speelt thuis tegen Southampton.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      WEST HAM
      TEKENEN
      ARSENAL

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 16 april 2023 - 14:00
      London Stadium
      David Coote
      2-2
      Said Benrahma 33' (pen.)
      Jarrod Bowen 54'
      Gabriel Jesus 7'
      Martin Odegaard 10'