Internationale
      Bayern München heeft een prestatie geleverd op eigen bodem

      Bayern München stuur Borussia Dortmund naar huis met de staart tussen de benen

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/01 19:30
      E0

      Bayern München overwonnen Borussia Dortmund in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 4x2, op speeldag 26. Komen in de wedstrijd, München team kwam van een nederlaag en Dortmund team kwam van een overwinning. Thomas Müller was de hoofdspeler.

      Op een ongelukkig moment scoorde Gregor Kobel een eigen doelpunt in de 13e minuut. Na 18 minuten, Thomas Müller scoorde het tweede doelpunt voor Bayern München, uit een hoek. Met 23 minuten op de klok, München team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van middenveld met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied.

      Na 50 minuten, Kingsley Coman verdubbelde de voorsprong voor Thomas Tuchel's team, met een schot met de linkervoet in de doos. Met 73 minuten op de klok, Emre Can ontslagen voor Borussia Dortmund, vanaf de penaltystip. In de laatste minuten van de wedstrijd, Donyell Malen maakte het einddoel van de wedstrijd, met een rechtervoetaanval.

      Na het resultaat Bayern München zijn 1e in de tabel, met 55 points, terwijl Borussia Dortmund op de plaats 2e zit, met 53 points. In de volgende wedstrijd, München team speelt uit tegen SC Freiburg. In de tussentijd, Edin Terzic's team host 1. FC Union Berlin.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      BAYERN MÜNCHEN
      TEKENEN
      BORUSSIA DORTMUND

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 01 april 2023 - 17:30
      Allianz Arena
      Marco Fritz
      4-2
      Thomas Müller 18' 23'
      Kingsley Coman 50'
      Gregor Kobel 13' (og)
      Emre Can 73' (pen.)
      Donyell Malen 90'