Internationale
      Girona slijpt de overwinning thuis

      Girona zegevierend tegen Espanyol

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/04/01 15:30
      E0

      Girona uitgesmeerd Espanyol, 2x1, op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 27 van de La Liga. Naar deze wedstrijdweek, Míchel's team kwam van Een gelijkspel en Barcelona team kwam van drie nederlagen.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Arnau Martinez in de 53e minuut. Na 71 minuten, Girona zag Reinier een rechtstreekse rode kaart krijgen na 74 minuten, Martin Braithwaite ontslagen voor Espanyol. In de 83e minuut, Sergi Gómez verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Christian Stuani maakte het winnende doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd vanaf de penaltystip.

      Na het resultaat Girona zijn 11e in de tabel, met 34 points, terwijl Espanyol op de plaats 17e zit, met 27 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Girona team bezoek Barcelona. In de tussentijd, Diego Martínez's team speelt thuis tegen Athletic.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      GIRONA
      TEKENEN
      ESPANYOL

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 01 april 2023 - 13:00
      Estadio Municipal de Montilivi
      Órtiz Arias
      2-1
      Arnau Martinez 53'
      Christian Stuani 88' (pen.)
      Martin Braithwaite 74'