Nationaal
Overwinning nooit in twijfel voor Excelsior op eigen bodem in een spel vol

SC Cambuur afgeranseld door Excelsior

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/03/19 16:21
E0

Excelsior uitgesmeerd SC Cambuur, 4x1, op Zondag, met betrekking tot wedstrijdweek 26 van de Eredivisie. Naar deze wedstrijdweek, Marinus Dijkhuizen's team kwam van vijf nederlagen en Leeuwarden team kwam van een nederlaag.

Kenzo Goudmijn opende de score met 6 minuten op de klok. Op een ongelukkig moment scoorde Léon Bergsma een eigen doelpunt in de 10e minuut. Na 20 minuten, Excelsior verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Siebe Horemans. In de 33e minuut, Roterdão team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Lazaros Lamprou. Lazaros Lamprou heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt.

Na 50 minuten, Alex Bangura heeft alles ingepakt. Met 75 minuten op de klok, Nikolas Agrafiotis had een gouden kans om te scoren maar miste de penalty.

Na het resultaat Excelsior zijn 15e in de tabel, met 23 points, terwijl SC Cambuur op de plaats 18e zit, met 16 points. In de volgende wedstrijd, Marinus Dijkhuizen's team host FC Twente. In de tussentijd, Sjors Ultee's team speelt thuis tegen FC Emmen.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
EXCELSIOR
TEKENEN
SC CAMBUUR

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zondag, 19 maart 2023 - 13:30
Woudestein
Jeroen Manschot
4-1
Kenzo Goudmijn 6'
Siebe Horemans 20'
Lazaros Lamprou 33'
Léon Bergsma 10' (og)
Alex Bangura 50'