Internationale
      Arsenal vergroot doelsaldo op eigen bodem

      Crystal Palace afgeranseld door Arsenal

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/19 16:12
      E0

      Arsenal verslaan Crystal Palace, 4x1, op Zondag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 28. Tot deze speeldag, Mikel Arteta's team kwam van vier wint en Paddy McCarthy's team kwam van drie nederlagen. Bukayo Saka was de hoofdspeler.

      Gabriel Martinelli opende de score met 28 minuten op de klok. Na 43 minuten, Arsenal verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Bukayo Saka.

      In de 55e minuut, Mikel Arteta's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Granit Xhaka. Met 63 minuten op de klok, Jeffrey Schlupp ontslagen voor Crystal Palace. Na 74 minuten, Bukayo Saka maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat Arsenal zijn 1e in de tabel, met 69 points, terwijl Crystal Palace op de plaats 12e zit, met 27 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Mikel Arteta's team host Leeds United, terwijl Paddy McCarthy's team speelt thuis tegen Leicester City.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      ARSENAL
      TEKENEN
      CRYSTAL PALACE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 19 maart 2023 - 14:00
      Emirates Stadium
      Stuart Attwell
      4-1
      Gabriel Martinelli 28'
      Bukayo Saka 43' 74'
      Granit Xhaka 55'
      Jeffrey Schlupp 63'