Internationale
      Sampdoria gemak om comfortabel te winnen op eigen bodem

      Hellas Verona verliest van Sampdoria

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/19 14:03
      E0

      Sampdoria verslaan Hellas Verona in een overwinning op Zondag, 3x1, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 27. In deze competitie, Genova team kwam van een nederlaag en Verona team kwam van twee trekt. Manolo Gabbiadini heeft een geweldige game gemaakt. In de basiself stond Bram Nuytinck en Jayden Braaf. Deyovaisio Zeefuik verliet de bank niet.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Manolo Gabbiadini in de 24e minuut. Met deze staking heeft Manolo Gabbiadini 5e doelen voor het seizoen bereikt. Na 35 minuten, spits scoorde het tweede doelpunt voor Sampdoria.

      Met 88 minuten op de klok, Davide Faraoni getroffen voor Hellas Verona. Alessandro Zanoli maakte het laatste doelpunt met al 90 minuten op de klok.

      Na het resultaat Hellas Verona zijn 18e in de tabel, met 19 points, terwijl Sampdoria op de plaats 19e zit, met 15 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Dejan Stankovic's team bezoek Roma, terwijl Verona team speelt uit tegen Juventus.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      SAMPDORIA
      TEKENEN
      HELLAS VERONA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 19 maart 2023 - 11:30
      Luigi Ferraris
      Maurizio Mariani
      3-1
      Manolo Gabbiadini 24' 35'
      Alessandro Zanoli 90'
      Davide Faraoni 88'