Internationale
      Eert zelfs in een pulserend spel

      Niets om FC Arouca en Paços de Ferreira te scheiden

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/18 23:57
      E0

      FC Arouca en Paços de Ferreira speelden 1x1 gelijk in een wedstrijd op Zaterdag, op wedstrijdweek 25. In deze competitie kwamen beide teams uit een overwinning.

      Met 19 minuten op de klok, João Basso had een gouden kans om te scoren maar miste de penalty. De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Rafa Mújica opende de score in de 55e minuut, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied. Nico Gaitán maakte het laatste doelpunt met 75 minuten op de klok met een rechtervoetaanval in het strafschopgebied.

      Na het resultaat FC Arouca zijn 6e in de tabel, met 38 points, terwijl Paços de Ferreira op de plaats 17e zit, met 16 points. In hun volgende wedstrijd, Arouca team speelt uit tegen FC Famalicão. In de tussentijd, César Peixoto's team bezoek Vitória SC.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FC AROUCA
      TEKENEN
      PAÇOS DE FERREIRA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 18 maart 2023 - 18:00
      Estádio Municipal de Arouca
      Vítor Ferreira
      1-1
      Rafa Mujica 55'
      Nico Gaitán 75'