placardpt
     Internationale
     FC Vizela behaalt overwinning bij de dood op de weg

     Portimonense verliest van FC Vizela

     Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
     2023/03/18 20:21
     E0

     FC Vizela verslaan Portimonense, 0x1, op Zaterdag, op speeldag 25. Naar deze wedstrijdweek, Portimão team kwam van drie nederlagen en Manuel Tulipa's team kwam van een nederlaag. Raphael Guzzo was beslissend met 1 doel.

     Met 20 minuten op de klok, Pedro Sá verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. De eerste helft eindigde met een doelpuntloos gelijkspel.

     Raphael Guzzo scoorde het winnende doelpunt in de laatste minuten van de wedstrijd, met een schot met de linkervoet in de doos.

     Na het resultaat FC Vizela zijn 9e in de tabel, met 32 points, terwijl Portimonense op de plaats 14e zit, met 26 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Vizela team host Casa Pia AC. In de tussentijd, Paulo Sérgio's team bezoek FC Porto.

     Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
     Relevant?
     Kwaliteit?
     Opiniepeiling
     RESULTATEN
     PORTIMONENSE
     TEKENEN
     FC VIZELA
     Opmerkingen (0)
     motivo:
     EGeen opmerkingen gemaakt.
     aanbevolen spellen)
     U zaterdag, 18 maart 2023 - 15:30
     Estádio Municipal de Portimão
     Hélder Carvalho
     0-1
     Raphael Guzzo 90'