Internationale
      Gemakkelijke overwinning voor Lille meer dan bezoekers in een spannende wed

      Lille verslaan Toulouse

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/18 19:03
      E0

      Lille overwonnen Toulouse, 0x2, op Zaterdag, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 28. Komen in de wedstrijd, Toulouse team kwam van een overwinning en Paulo Fonseca's team kwam van twee trekt.In dit spel de maximale genomen hoeken zijn opgenomen, met 20 hoeken. In de basiself stond Stijn Spierings, van den Boomen en Thijs Dallinga.

      De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Alexsandro Ribeiro na 85 minuten. Mohamed Bayo maakte het laatste doelpunt in blessuretijd. Met dit doel heeft Mohamed Bayo zijn doel vijf van de huidige campagne behaald.

      Na het resultaat Lille zijn 5e in de tabel, met 49 points, terwijl Toulouse op de plaats 11e zit, met 35 points. In hun volgende wedstrijd, Paulo Fonseca's team speelt thuis tegen Lorient. In de tussentijd, Philippe Montanier's team speelt uit tegen Brest.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      TOULOUSE
      TEKENEN
      LILLE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 18 maart 2023 - 16:00
      Stadium de Toulouse
      Hakim Ben El Hadj
      0-2
      Alexsandro Ribeiro 85'
      Mohamed Bayo 90'