Nationaal
      FC Utrecht waren verrast door hun plaats

      FC Utrecht uitgeschakeld door Go Ahead Eagles

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/18 18:03
      E0

      Go Ahead Eagles verslagen FC Utrecht in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 1x2, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 26. Naar deze wedstrijdweek, Michael Silberbauer's team kwam van Een gelijkspel en René Hake's team kwam van een nederlaag. Willum Willumsson was beslissend met 1 doel.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Anastasios Douvikas, na 41 minuten. Met deze staking heeft Anastasios Douvikas 15e doelen voor het seizoen bereikt. Met al 45 minuten gespeeld, Oliver Edvardsen ontslagen voor Go Ahead Eagles.

      Willum Willumsson scoorde de winnaar in de slotfase van het spel. Met deze staking heeft Willum Willumsson 5e doelen voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat FC Utrecht zijn 7e in de tabel, met 38 points, terwijl Go Ahead Eagles op de plaats 11e zit, met 29 points. Volgende, René Hake's team speelt thuis tegen Ajax, terwijl Michael Silberbauer's team host FC Volendam.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      FC UTRECHT
      TEKENEN
      GO AHEAD EAGLES

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 18 maart 2023 - 15:30
      Stadion Galgenwaard
      1-2
      Tasos Douvikas 41'
      Oliver Edvardsen 45'
      Willum Willumsson 90'