placardpt
     Internationale
     Wolverhampton waren verrast door hun plaats

     Leeds United nederlaag Wolverhampton

     Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
     2023/03/18 17:12
     E0

     Leeds United verslagen Wolverhampton, 2x4, op Zaterdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 28 van Premier League . In deze competitie, Wolverhampton team kwam van een nederlaag en Leeds team kwam van Een gelijkspel.

     Het openingsdoelpunt werd gescoord door Jack Harrison na 6 minuten.

     Na de pauze, Luke Ayling scoorde het tweede doelpunt voor Leeds United. In de 62e minuut, Javi Gracia's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Rasmus Kristensen. Met 65 minuten op de klok, Jonny Otto ontslagen voor Wolverhampton. Na 73 minuten, Matheus Cunha schoot Wolverhampton team tweede doelpunt. In de 84e minuut, Jonny Otto verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Rodrigo Moreno maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd. In blessuretijd, Julen Lopetegui's team zag Matheus Nunes het spel vroegtijdig verlaten met een directe rode kaart.

     Na het resultaat Wolverhampton zijn 13e in de tabel, met 27 points, terwijl Leeds United op de plaats 14e zit, met 26 points. In hun volgende wedstrijd, Leeds team bezoek Arsenal, terwijl Wolverhampton team speelt uit tegen Nottingham Forest.

     Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
     Relevant?
     Kwaliteit?
     Opiniepeiling
     RESULTATEN
     WOLVERHAMPTON
     TEKENEN
     LEEDS UNITED
     Opmerkingen (0)
     motivo:
     EGeen opmerkingen gemaakt.
     aanbevolen spellen)
     U zaterdag, 18 maart 2023 - 15:00
     Molineux
     Michael Salisbury
     2-4
     Jonny Otto 65'
     Matheus Cunha 73'
     Jack Harrison 6'
     Luke Ayling 49'
     Rasmus Kristensen 62'
     Rodrigo Moreno 90'