placardpt
     Internationale
     Last-gasp goal ziet buit gedeeld in een pulserend spel

     Niets om FC Augsburg en Schalke 04 te scheiden

     Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
     2023/03/18 16:39
     E0

     In een spel met betrekking tot wedstrijdweek 25, de wedstrijd tussen FC Augsburg en Schalke 04 op Zaterdag eindigde in een gelijkspel, 1x1. Tot deze speeldag, Augsburg team kwam van een nederlaag en Thomas Reis's team kwam van Een gelijkspel. Marius Bulter was beslissend met 1 doel.

     De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

     Arne Maier opende de score na 51 minuten. In de 53e minuut, FC Augsburg zag Ermedin Demirovic een rechtstreekse rode kaart krijgen Marius Bulter maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd vanaf de penaltystip. Marius Bulter heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games.

     Na het resultaat FC Augsburg zijn 12e in de tabel, met 28 points, terwijl Schalke 04 op de plaats 17e zit, met 21 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Enrico Maaßen's team speelt uit tegen Wolfsburg, terwijl Gelsenkirchen team speelt thuis tegen Bayer Leverkusen.

     Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
     Relevant?
     Kwaliteit?
     Opiniepeiling
     RESULTATEN
     FC AUGSBURG
     TEKENEN
     SCHALKE 04
     Opmerkingen (0)
     motivo:
     EGeen opmerkingen gemaakt.
     aanbevolen spellen)
     U zaterdag, 18 maart 2023 - 14:30
     WWK Arena
     Daniel Schlager
     1-1
     Arne Maier 51'
     Marius Bulter 90' (pen.)