Internationale
      TSG Hoffenheim zaken regelen thuis een wedstrijd met 4 goals

      Hertha BSC verliest van TSG Hoffenheim

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/18 16:36
      E0

      TSG Hoffenheim verslaan Hertha BSC, 3x1, op Zaterdag, op speeldag 25. Tot deze speeldag, Pellegrino Matarazzo's team kwam van zes nederlagen en Sandro Schwarz's team kwam van Een gelijkspel. Andrej Kramaric stond in brand.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Andrej Kramaric met 24 minuten op de klok, vanaf de penaltystip. Na 37 minuten, TSG Hoffenheim verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits vanaf de penaltystip.

      In de 51e minuut, Sinsheim team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Ihlas Bebou. Na 71 minuten, Munas Dabbur verliet zijn team met 10-man, na het zien van een directe rode kaart. In de tijd toegevoegd op, Stevan Jovetic scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat TSG Hoffenheim zijn 15e in de tabel, met 22 points, terwijl Hertha BSC op de plaats 16e zit, met 21 points. In de volgende wedstrijd, Pellegrino Matarazzo's team speelt uit tegen Werder Bremen. In de tussentijd, Sandro Schwarz's team bezoek SC Freiburg.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      TSG HOFFENHEIM
      TEKENEN
      HERTHA BSC

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 18 maart 2023 - 14:30
      PreZero Arena
      Frank Willenborg
      3-1
      Andrej Kramaric 24' (pen.) 37' (pen.)
      Ihlas Bebou 51'
      Stevan Jovetic 90'