Internationale
      Manchester City heb het gemakkelijk thuis vol goalmouth-actie

      Manchester City verpletter de Champions League dromen van RB Leipzig

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/14 22:03
      E0

      Manchester City versoepeld verleden RB Leipzig, 7x0, op Dinsdag, in een wedstrijd met betrekking tot naar de laatste 16 van de Champions League. Na+primeira+m%E3o+as+equipas+tinham+empatado%2C+%7Bvar0%7D. Erling Haaland was de hoofdspeler.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Erling Haaland na 22 minuten, vanaf de penaltystip. Met 24 minuten op de klok, Manchester City verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van spits via een header binnen het strafschopgebied. Met al 45 minuten gespeeld, Pep Guardiola's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Erling Haaland uit een hoek.

      Na de pauze, Ilkay Gundogan verdubbelde de voorsprong voor Manchester team, met een linkervoetaanval. Na 53 minuten, Manchester City verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Erling Haaland via een header in het strafschopgebied. Spits heeft de afstand van vijf doelpunten, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied, met 57 minuten op de klok voltooid. Kevin De Bruyne maakte het laatste doelpunt in blessuretijd met een rechtervoetaanval.

      Dankzij dit resultaat is Manchester City door naar de volgende ronde van de competitie.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MANCHESTER CITY
      TEKENEN
      RB LEIPZIG

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U dinsdag, 14 maart 2023 - 20:00
      Etihad Stadium
      Slavko Vinčić
      7-0
      Erling Haaland 22' (pen.) 24' 45' 53' 57'
      Ilkay Gundogan 49'
      Kevin De Bruyne 90'