Internationale
      Sporting vergroot doelsaldo op eigen bodem

      Sporting verslaan Boavista

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/13 02:48
      E0

      Sporting overwonnen Boavista, 3x0, op Zondag, op speeldag 24. Naar deze wedstrijdweek, leões kwam van drie wint en Porto team kwam van Een gelijkspel.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Nuno Santos na 17 minuten, met een schot met de linkervoet. Op een ongelukkig moment scoorde Salvador Agra een owngoal kort voor de pauze, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied.

      Paulinho maakte het laatste doelpunt diep in toegevoegde tijd met een linkervoetaanval in de doos. Paulinho heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

      Na het resultaat Sporting zijn 4e in de tabel, met 50 points, terwijl Boavista op de plaats 9e zit, met 30 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Rúben Amorim's team host Santa Clara. In de tussentijd, Petit's team speelt thuis tegen FC Famalicão.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      SPORTING
      TEKENEN
      BOAVISTA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 12 maart 2023 - 20:30
      Estádio José Alvalade
      João Pinheiro
      3-0
      Nuno Santos 17'
      Paulinho 90'
      Salvador Agra 44' (og)