Internationale
      Paris SG triomfeert door één doelpunt weg

      Paris SG oprakende winnaars versus Brest

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/11 22:30
      E0

      Paris SG verslagen Brest in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 1x2, met betrekking tot wedstrijdweek 27 van de Ligue 1. Naar deze wedstrijdweek, Éric Roy's team kwam van een overwinning en Christophe Galtier's team kwam van drie wint. Kylian Mbappé was beslissend met 1 doel. In de basiself stond Marco Bizot.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Carlos Soler na 37 minuten, met een schot met de linkervoet in de doos. Kort voor de pauze, Franck Honorat getroffen voor Brest, met een linkervoetaanval in de doos.

      Kylian Mbappé scoorde de winnaar in de laatste minuten van de wedstrijd met een rechtervoetaanval binnen het strafschopgebied.

      Na het resultaat Paris SG zijn 1e in de tabel, met 66 points, terwijl Brest op de plaats 15e zit, met 23 points. In de volgende wedstrijd, Christophe Galtier's team speelt thuis tegen Rennes, terwijl Éric Roy's team speelt uit tegen Troyes.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      BREST
      TEKENEN
      PARIS SG

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 11 maart 2023 - 20:00
      Stade Francis-Le Blé
      Marc Bollengier
      1-2
      Franck Honorat 43'
      Carlos Soler 37'
      Kylian Mbappé 90'