Internationale
      Spezia slijpt de overwinning thuis

      Spezia oprakende winnaars versus Internazionale

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/10 22:51
      E0

      Spezia verslagen Internazionale in een dichtbij overwinning op Vrijdag, 2x1, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 26 van Serie A. Naar deze wedstrijdweek, La Spezia team kwam van twee trekt en Milano team kwam van een overwinning.

      Met 14 minuten op de klok, Internazionale zag Lautaro Martínez een penalty missen. De eerste helft eindigde zonder doelpunten.

      Met 55 minuten op de klok, Daniel Maldini openden de score voor Spezia. Na 83 minuten, Romelu Lukaku getroffen voor Simone Inzaghi's team, vanaf de penaltystip. M´Bala Nzola scoorde de winnaar in de slotfase van het spel vanaf de penaltystip.

      Na het resultaat Internazionale zijn 2e in de tabel, met 50 points, terwijl Spezia op de plaats 17e zit, met 24 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Luca Gotti's team speelt uit tegen Sassuolo. In de tussentijd, Milano team host Juventus.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      SPEZIA
      TEKENEN
      INTERNAZIONALE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 10 maart 2023 - 19:45
      Stadio Alberto Picco
      Livio Marinelli
      2-1
      Daniel Maldini 55'
      M´Bala Nzola 87' (pen.)
      Romelu Lukaku 83' (pen.)