Nationaal
Zwolle nipte overwinning behalen meer dan bezoekers in een spel vol met doe

Zwolle viert nipte overwinning op Willem II

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/03/10 22:15
E0

Zwolle verslaan Willem II, 2x3, op Vrijdag, met betrekking tot wedstrijdweek 28 van de Holand Second Division. In deze competitie, Tilburg team kwam van Een gelijkspel en Dick Schreuder's team kwam van een overwinning. Michael de Leeuw was beslissend met 1 doel.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Haris Medunjanin na 12 minuten. Met deze staking heeft Haris Medunjanin 5e doelen voor het seizoen bereikt. In de 26e minuut, Tolis Vellios scoorde het tweede doelpunt voor Zwolle. Met 30 minuten op de klok, Erik Schouten ontslagen voor Willem II.

Na 79 minuten, Dick Schreuder's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Haris Medunjanin. Haris Medunjanin heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games. Michael de Leeuw maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel.

Na het resultaat Zwolle zijn 1e in de tabel, met 63 points, terwijl Willem II op de plaats 6e zit, met 44 points. In de volgende wedstrijd, Dick Schreuder's team bezoek De Graafschap, terwijl Tilburg team speelt uit tegen ADO Den Haag.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U vrijdag, 10 maart 2023 - 19:00
Koning Willem II Stadion
2-3
Erik Schouten 30'
Michael de Leeuw 89'
Haris Medunjanin 12' 79'
Tolis Vellios 26'