Internationale
      Doelpunten in overvloed als Bayer Leverkusen overwinning op eigen bodem

      Bayer Leverkusen in volledige controle

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/05 16:30
      E0

      Bayer Leverkusen verslagen Hertha BSC in een overwinning op Zondag, 4x1, met betrekking tot wedstrijdweek 23 van de 1. Bundesliga. Komen in de wedstrijd, Xabi Alonso's team kwam van Een gelijkspel en Sandro Schwarz's team kwam van een overwinning. In de basiself stond Jeremie Frimpong.

      Sardar Azmoun opende de score na 12 minuten. In de 21e minuut, Jeremie Frimpong maakten het tweede doelpunt voor Bayer Leverkusen.

      Met 60 minuten op de klok, Xabi Alonso's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Moussa Diaby. In de 67e minuut, Dodi Lukebakio getroffen voor Hertha BSC, vanaf de penaltystip. Amine Adli maakte het laatste doelpunt na 73 minuten.

      Na het resultaat Bayer Leverkusen zijn 9e in de tabel, met 31 points, terwijl Hertha BSC op de plaats 14e zit, met 20 points. Volgende, Xabi Alonso's team bezoek Werder Bremen, terwijl Sandro Schwarz's team host Mainz.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      BAYER LEVERKUSEN
      TEKENEN
      HERTHA BSC

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 05 maart 2023 - 14:30
      BayArena
      Patrick Ittrich
      4-1
      Sardar Azmoun 12'
      Jeremie Frimpong 21'
      Moussa Diaby 60'
      Amine Adli 73'
      Dodi Lukebakio 67' (pen.)