Nationaal
      Sparta Rotterdam heb het gemakkelijk op de weg vol goalmouth-actie

      Excelsior les gegeven door Sparta Rotterdam

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/03/05 13:45
      E0

      Sparta Rotterdam overwonnen Excelsior in een overwinning op Zondag, 1x4, op naar speeldag 24 van de Eredivisie. Tot deze speeldag, Marinus Dijkhuizen's team kwam van drie nederlagen en Maurice Steijn's team kwam van twee nederlagen.

      Op een ongelukkig moment scoorde Redouan el Yaakoubi een owngoal na 20 minuten. Kort voor de pauze, Couhaib Driouech ontslagen voor Excelsior.

      Na de pauze, Koki Saito maakten het tweede doelpunt voor Sparta Rotterdam. In de 56e minuut, Maurice Steijn's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Tobias Lauritsen. Na 60 minuten, Bart Vriends maakte het einddoel van de wedstrijd.

      Na het resultaat Sparta Rotterdam zijn 6e in de tabel, met 40 points, terwijl Excelsior op de plaats 15e zit, met 20 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Rotterdam team host Vitesse, terwijl Marinus Dijkhuizen's team bezoek FC Emmen.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 05 maart 2023 - 11:15
      Woudestein
      Bas Nijhuis
      1-4
      Redouan el Yaakoubi 20' (og)
      Couhaib Driouech 45'
      Koki Saito 49'
      Tobias Lauritsen 56'
      Bart Vriends 60'