Nationaal
      MVV laat het te laat op eigen bodem een wedstrijd met 5 goals

      Zwolle struikelen om te verslaan tegen MVV

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/27 21:03
      E0

      MVV verslaan Zwolle, 3x2, op Maandag, op naar speeldag 26 van de Holand Second Division. Tot deze speeldag, Maastricht team kwam van twee nederlagen en Dick Schreuder's team kwam van een nederlaag.

      Haris Medunjanin opende de score in de 13e minuut. Met 15 minuten op de klok, Younes Taha schoot Zwolle tweede doelpunt. Na 27 minuten, Orhan Dzepar getroffen voor MVV.

      Met 81 minuten op de klok, Koen Kostons scoorde het tweede doelpunt voor Maastricht team. Rayan El Azrak scoorde de winnaar in de laatste minuten van de wedstrijd.

      Na het resultaat Zwolle zijn 1e in de tabel, met 57 points, terwijl MVV op de plaats 6e zit, met 41 points. Volgende, Maurice Verberne's team speelt thuis tegen VVV-Venlo, terwijl Dick Schreuder's team host Den Bosch.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MVV
      TEKENEN
      ZWOLLE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U maandag, 27 februari 2023 - 19:00
      De Geusselt
      3-2
      Orhan Dzepar 27'
      Koen Kostons 81'
      Rayan El Azrak 90'
      Haris Medunjanin 13'
      Younes Taha El Idrissi 15'