Internationale
Westerlo macht naar overwinning op eigen bodem in een wedstrijd met 6 goals

Westerlo win Union St. Gilloise

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/02/26 04:21
E0

Westerlo overwonnen Union St. Gilloise in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 4x2, op wedstrijdweek 27. Naar deze wedstrijdweek, Westerlo team kwam van een overwinning en Karel Geraerts's team kwam van een nederlaag. Victor Boniface met een fantastisch scherm. In de basiself stond Bart Nieuwkoop. Oussama El Azzouzi verliet de bank niet.

Het openingsdoelpunt werd gescoord door Van den Keybus na 16 minuten. In de 20e minuut, Nacer Chadli schoot Westerlo tweede doelpunt. Met 40 minuten op de klok, Victor Boniface getroffen voor Union St. Gilloise.

Karel Geraerts's team scoorde hun tweede doelpunt van de wedstrijd via spits, met 67 minuten op de klok. Na 73 minuten, Maxim De Cuyper ontslagen voor Westerlo team, vanaf de penaltystip. In de laatste minuten van de wedstrijd, Nene Dorgeles heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Union St. Gilloise zijn 2e in de tabel, met 56 points, terwijl Westerlo op de plaats 6e zit, met 42 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Westerlo team bezoek Standard Liège. In de tussentijd, Karel Geraerts's team host Eupen.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
WESTERLO
TEKENEN
UNION ST. GILLOISE

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 25 februari 2023 - 19:45
4-2
Van den Keybus 16'
Nacer Chadli 20'
Maxim De Cuyper 73' (pen.)
Nene Dorgeles 89'
Victor Boniface 40' 67'