Internationale
Doelpunten in overvloed als Sporting overwinning weg

Sporting ga door naar de volgende ronde van Europa League

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/02/23 20:18
E0

Sporting gehamerd Midtjylland in een fantastisch overwinning op Donderdag, 0x4, in een wedstrijd met betrekking tot van de Europa League. De heenwedstrijd eindigde in een 1x1 gelijkspel. Pedro Gonçalves was de man van de wedstrijd.

Het eerste doelpunt werd gescoord door Sebastián Coates met 21 minuten op de klok, uit een hoek. Na 38 minuten, Midtjylland zag Paulinho weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

Met 50 minuten op de klok, Pedro Gonçalves verdubbelde de voorsprong voor Sporting, uit een hoek. Met dit doel heeft Pedro Gonçalves zijn doel vijftien van de huidige campagne behaald. Na 77 minuten, Lisboa team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van spits. Op een ongelukkig moment scoorde Stefan Gartenmann een eigen doelpunt in de 85e minuut.

Met dit resultaat is Sporting door naar de volgende ronde van de competitie.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
MIDTJYLLAND
TEKENEN
SPORTING

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U donderdag, 23 februari 2023 - 17:45
MCH Arena
Ivan Kruzliak
0-4
Sebastián Coates 21'
Pedro Gonçalves 50' 77'
Stefan Gartenmann 85' (og)