Internationale
      Eert zelfs in een spel vol met doelen

      Buit gedeeld tussen Torino en Cremonese

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/20 22:15
      E0

      In een spel met betrekking tot wedstrijdweek 23, de wedstrijd tussen Torino en Cremonese op Maandag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Naar deze wedstrijdweek, Torino team kwam van een nederlaag en Cremona team kwam van drie nederlagen.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Tonny Sanabria, vanaf de penaltystip, na 41 minuten. Met deze staking heeft Tonny Sanabria 5e doelen voor het seizoen bereikt.

      In de 54e minuut, Frank Tsadjout ontslagen voor Cremonese. Na 74 minuten, Emanuele Valeri scoorde het tweede doelpunt voor Davide Ballardini's team. Met 79 minuten op de klok, Wilfried Singo scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd.

      Na het resultaat Torino zijn 9e in de tabel, met 31 points, terwijl Cremonese op de plaats 20e zit, met 9 points. Volgende, Torino team bezoek Juventus. In de tussentijd, Davide Ballardini's team speelt thuis tegen Roma.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      TORINO
      TEKENEN
      CREMONESE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U maandag, 20 februari 2023 - 19:45
      Stadio Olimpico Grande Torino
      Giacomo Camplone
      2-2
      Tonny Sanabria 41' (pen.)
      Wilfried Singo 79'
      Frank Tsadjout 54'
      Emanuele Valeri 74'