Nationaal
      Ajax blijkt niet te stoppen op eigen bodem in een spel vol met doelen

      Ajax verslaan Sparta Rotterdam

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/19 18:15
      E0

      Ajax overwonnen Sparta Rotterdam in een fantastisch overwinning op Zondag, 4x0, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 22 van Eredivisie. In deze competitie, John Heitinga's team kwam van drie wint en Maurice Steijn's team kwam van een overwinning. Dusan Tadic met een fantastisch scherm.

      In de 6e minuut, Dusan Tadic openden de score voor Ajax. Na 27 minuten, Kenneth Taylor verdubbelde de voorsprong voor Amsterdam team.

      In de 64e minuut, John Heitinga's team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Dusan Tadic vanaf de penaltystip. Na 84 minuten, Mohammed Kudus heeft alles ingepakt. Met dit doel heeft Mohammed Kudus zijn doel vijftien van de huidige campagne behaald.

      Na het resultaat Ajax zijn 2e in de tabel, met 46 points, terwijl Sparta Rotterdam op de plaats 6e zit, met 37 points. In hun volgende wedstrijd, John Heitinga's team speelt uit tegen Vitesse, terwijl Rotterdam team host FC Utrecht.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      AJAX
      TEKENEN
      SPARTA ROTTERDAM

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 19 februari 2023 - 15:45
      Johan Cruyff Arena
      Pol van Boekel
      4-0
      Dusan Tadic 6' 64' (pen.)
      Kenneth Taylor 27'
      Mohammed Kudus 84'