Internationale
      Gemakkelijke overwinning voor Mallorca thuis in een wedstrijd met 6 goals

      Mallorca nederlaag Villarreal

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/18 19:33
      E0

      Mallorca overwonnen Villarreal in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 4x2, met betrekking tot wedstrijdweek 22 van de La Liga. Naar deze wedstrijdweek, Javier Aguirre's team kwam van een nederlaag en Villarreal team kwam van drie nederlagen. Dani Rodríguez heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen.

      Tino Kadewere opende de score na 20 minuten. Met 21 minuten op de klok, Manu Trigueros verliet de wedstrijd vroeg na het zien van een rode kaart. Kort voor de pauze, José Luis Morales ontslagen voor Villarreal. Na 45 minuten, Dani Rodríguez scoorde het tweede doelpunt voor Mallorca.

      Na 50 minuten, Samuel Chukwueze maakten het tweede doelpunt voor Quique Setién's team. Na 56 minuten, Dani Rodríguez getroffen voor Javier Aguirre's team. Na 63 minuten, Vedat Muriqi heeft alles ingepakt. Met dit doel heeft Vedat Muriqi zijn doel tien van de huidige campagne behaald.

      Na het resultaat Mallorca zijn 8e in de tabel, met 31 points, terwijl Villarreal op de plaats 9e zit, met 31 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Palma de Mallorca team bezoek Espanyol. In de tussentijd, Villarreal team speelt thuis tegen Getafe.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MALLORCA
      TEKENEN
      VILLARREAL

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 18 februari 2023 - 17:30
      Iberostar
      Sánchez Martínez
      4-2
      Tino Kadewere 20'
      Dani Rodríguez 45' 56'
      Vedat Muriqi 63'
      José Luis Morales 43'
      Samuel Chukwueze 50'