Internationale
      Real Betis slijpt de overwinning thuis

      Real Betis versloeg Valladolid in close encounter

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/18 17:45
      E0

      Real Betis uitgesmeerd Valladolid in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 2x1, op speeldag 22. Tot deze speeldag, Manuel Pellegrini's team kwam van een overwinning en Valladolid team kwam van Een gelijkspel.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Juanmi , vroeg in het spel. In de 30e minuut, Cyle Larin getroffen voor Valladolid. Sergio Canales maakte het winnende doelpunt met al 45 minuten gespeeld vanaf de penaltystip. Sergio Canales heeft nu een scorereeks van 3 opeenvolgende games.

      Na het resultaat Real Betis zijn 5e in de tabel, met 37 points, terwijl Valladolid op de plaats 12e zit, met 24 points. In hun volgende wedstrijd, Manuel Pellegrini's team bezoek Elche, terwijl Valladolid team speelt uit tegen Celta de Vigo.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      REAL BETIS
      TEKENEN
      VALLADOLID

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 18 februari 2023 - 15:15
      Benito Villamarín
      Mateu Lahoz
      2-1
      Juanmi 2'
      Sergio Canales 45' (pen.)
      Cyle Larin 30'