Internationale
      Overwinning nooit in twijfel voor Girona thuis in een wedstrijd met 8 goals

      Almería struikelen om te verslaan tegen Girona

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/17 22:03
      E0

      Girona uitgesmeerd Almería, 6x2, op Vrijdag, op speeldag 22. Naar deze wedstrijdweek, Míchel's team kwam van een nederlaag en Almería team kwam van twee nederlagen.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Taty Castellanos na 8 minuten. In de 34e minuut, Girona verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Viktor Tsygankov. Viktor Tsygankov heeft de mijlpaal van tien doelpunten voor het seizoen bereikt. In de 36e minuut, Rodrigo Riquelme verdubbelde de voorsprong voor Míchel's team. Met dit doel heeft Rodrigo Riquelme zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. Kort voor de pauze, Girona team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Javi Hernández.

      Met 66 minuten op de klok, Largie Ramazani ontslagen voor Almería. Na 77 minuten, Girona verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Ivan Martín. In de 79e minuut, Christian Stuani verdubbelde de voorsprong voor Girona team. Na 81 minuten, El Bilal Touré scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen.

      Na het resultaat Girona zijn 11e in de tabel, met 27 points, terwijl Almería op de plaats 15e zit, met 22 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Girona team bezoek Athletic. In de tussentijd, Rubi's team speelt thuis tegen Barcelona.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      GIRONA
      TEKENEN
      ALMERÍA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 17 februari 2023 - 20:00
      Estadio Municipal de Montilivi
      Pizarro Gómez
      6-2
      Taty Castellanos 8'
      Viktor Tsygankov 34'
      Rodrigo Riquelme 36'
      Javi Hernández 43'
      Ivan Martín 77'
      Christian Stuani 79'
      Largie Ramazani 66'
      El Bilal Touré 81'