Internationale
      Napoli blijkt niet te stoppen thuis

      Napoli heeft veel te veel voor Cremonese

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/12 22:18
      E0

      Napoli verslagen Cremonese, 3x0, op Zondag, op wedstrijdweek 22. In deze competitie, Napoli team kwam van vijf wint en Davide Ballardini's team kwam van twee nederlagen.

      Het openingsdoelpunt werd gescoord door Khvicha Kvaratskhelia met 21 minuten op de klok, met een rechtervoetaanval in de doos.

      Na 65 minuten, Napoli verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Victor Osimhen uit een hoek. Victor Osimhen heeft nu een scorereeks van 4 opeenvolgende games. Elif Elmas maakte het laatste doelpunt na 79 minuten met een schot met de rechtervoet.

      Na het resultaat Napoli zijn 1e in de tabel, met 59 points, terwijl Cremonese op de plaats 20e zit, met 8 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Napoli team bezoek Sassuolo, terwijl Cremona team speelt uit tegen Torino.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      NAPOLI
      TEKENEN
      CREMONESE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 12 februari 2023 - 19:45
      Stadio Diego Armando Maradona
      Luca Massimi
      3-0
      Khvicha Kvaratskhelia 21'
      Victor Osimhen 65'
      Elif Elmas 79'