Internationale
      Eert zelfs in een spel vol met doelen

      Udinese en Sassuolo delen punten

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/12 14:03
      E0

      Udinese en Sassuolo speelden 2x2 gelijk in een wedstrijd op Zondag, op speeldag 22. Naar deze wedstrijdweek, Udine team kwam van een nederlaag en Alessio Dionisi's team kwam van twee wint.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Destiny Udogie, in de 1e minuut. Na 6 minuten, Matheus Henrique getroffen voor Sassuolo. Met 28 minuten op de klok, Jaka Bijol scoorde het tweede doelpunt voor Udinese. Op een ongelukkig moment scoorde Nehuén Pérez een eigen doelpunt met al 45 minuten gespeeld.

      Na het resultaat Udinese zijn 8e in de tabel, met 30 points, terwijl Sassuolo op de plaats 14e zit, met 24 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Udine team bezoek Internazionale. In de tussentijd, Sassuolo team speelt thuis tegen Napoli.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      UDINESE
      TEKENEN
      SASSUOLO

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zondag, 12 februari 2023 - 11:30
      Dacia Arena (Stadio Friuli)
      Ivano Pezzuto
      2-2
      Destiny Udogie 1'
      Jaka Bijol 28'
      Nehuén Pérez 45' (og)
      Matheus Henrique 6'