Internationale
      Monaco macht naar overwinning thuis in een spel vol met doelen

      Paris SG verliest van Monaco

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/11 18:30
      E0

      Monaco uitgesmeerd Paris SG, 3x1, op Zaterdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 23 van Ligue 1. In deze competitie kwamen beide teams uit twee wint. Ben Yedder heeft een geweldige prestatie geleverd met 2 doelen samen met 1 assist. Myron Boadu verliet de bank niet.

      Na 4 minuten, Aleksandr Golovin openden de score voor Monaco, met een rechtervoetaanval. Met 18 minuten op de klok, Ben Yedder schoot Philippe Clément's team tweede doelpunt, met een schot met de rechtervoet. In de 39e minuut, Warren Zaïre-Emery ontslagen voor Paris SG, met een schot met de rechtervoet in het strafschopgebied. Met al 45 minuten gespeeld, Ben Yedder scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, met een rechtervoetaanval in de doos.

      Na het resultaat Paris SG zijn 1e in de tabel, met 54 points, terwijl Monaco op de plaats 2e zit, met 47 points. In verband met komende competitiewedstrijden, Monaco team speelt uit tegen Brest. In de tussentijd, Christophe Galtier's team speelt thuis tegen Lille.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MONACO
      TEKENEN
      PARIS SG

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 11 februari 2023 - 16:00
      Stade Louis-II
      Clément Turpin
      3-1
      Aleksandr Golovin 4'
      Ben Yedder 18' 45'
      Warren Zaïre-Emery 39'