Nationaal
      AZ Alkmaar record indrukwekkende overwinning thuis in een spannende wedstri

      Excelsior verliest van AZ Alkmaar

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/10 22:24
      E0

      AZ Alkmaar uitgesmeerd Excelsior in een fantastisch overwinning op Vrijdag, 5x0, in een spel met betrekking tot wedstrijdweek 21. Naar deze wedstrijdweek, Pascal Jansen's team kwam van twee trekt en Marinus Dijkhuizen's team kwam van Een gelijkspel. Sven Mijnans heeft een geweldige game gemaakt.

      Na 20 minuten, Sven Mijnans openden de score voor AZ Alkmaar. Met 27 minuten op de klok, Pascal Jansen's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Jesper Karlsson. Na 30 minuten, Alkmaar team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Sven Mijnans. Met deze staking heeft Sven Mijnans 5e doelen voor het seizoen bereikt. Met 35 minuten op de klok, Jens Odgaard verdubbelde de voorsprong voor AZ Alkmaar. Vangelis Pavlidis maakte het laatste doelpunt in de 38e minuut.

      Na het resultaat AZ Alkmaar zijn 1e in de tabel, met 44 points, terwijl Excelsior op de plaats 14e zit, met 20 points. Volgende, Alkmaar team speelt uit tegen Feyenoord, terwijl Marinus Dijkhuizen's team host NEC.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      AZ ALKMAAR
      TEKENEN
      EXCELSIOR

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 10 februari 2023 - 19:00
      AFAS Stadion
      5-0
      Sven Mijnans 20' 30'
      Jesper Karlsson 27'
      Jens Odgaard 35'
      Vangelis Pavlidis 38'