Internationale
      Laat drama ziet eretitel zelfs eindigen in een wedstrijd met 4 goals

      Niets om Monza en Sampdoria te scheiden

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/06 23:15
      E0

      In een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 21 van Serie A, de wedstrijd tussen Monza en Sampdoria op Maandag eindigde in een gelijkspel, 2x2. Tot deze speeldag, Monza team kwam van een overwinning en Dejan Stankovic's team kwam van vier nederlagen. Matteo Pessina was beslissend met 1 doel. In de basiself stond Bram Nuytinck en Sam Lammers.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Manolo Gabbiadini in de 12e minuut. Met 32 minuten op de klok, Andrea Petagna getroffen voor Monza.

      In de 58e minuut, Manolo Gabbiadini schoot Sampdoria tweede doelpunt. Matteo Pessina maakte het laatste doelpunt in de slotfase van het spel vanaf de penaltystip.

      Na het resultaat Monza zijn 11e in de tabel, met 26 points, terwijl Sampdoria op de plaats 19e zit, met 10 points. In de volgende wedstrijd, Raffaele Palladino's team bezoek Bologna, terwijl Genova team speelt thuis tegen Internazionale.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      MONZA
      TEKENEN
      SAMPDORIA

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U maandag, 06 februari 2023 - 19:45
      Stadio Brianteo
      Daniele Chiffi
      2-2
      Andrea Petagna 32'
      Matteo Pessina 90' (pen.)
      Manolo Gabbiadini 12' 58'