Internationale
      Lille macht naar overwinning weg in een spel vol met doelen

      Lille win Rennes

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/04 22:30
      E0

      Lille verslagen Rennes, 1x3, op Zaterdag, op speeldag 22. Komen in de wedstrijd, Rennes team kwam van een overwinning en Lille team kwam van Een gelijkspel.

      Het eerste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Amine Gouiri, met een schot met de rechtervoet binnen het strafschopgebied, vroeg in het spel.

      Na 59 minuten, Edon Zhegrova getroffen voor Lille, met een linkervoetaanval in het strafschopgebied. Met 85 minuten op de klok, Rémy Cabella scoorde het tweede doelpunt voor Paulo Fonseca's team, met een rechtervoetaanval. In de laatste minuten van de wedstrijd, André Gomes maakte het einddoel van de wedstrijd, met een schot met de rechtervoet in de doos.

      Na het resultaat Rennes zijn 5e in de tabel, met 40 points, terwijl Lille op de plaats 6e zit, met 38 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Paulo Fonseca's team speelt thuis tegen Strasbourg, terwijl Rennes team speelt uit tegen Toulouse.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      RENNES
      TEKENEN
      LILLE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 04 februari 2023 - 20:00
      Roazhon Park
      Florent Batta
      1-3
      Amine Gouiri 1'
      Edon Zhegrova 59'
      Rémy Cabella 85'
      André Gomes 90'