Internationale
Gemakkelijke overwinning voor Leicester City weg in een wedstrijd met 6 goa

Leicester City win Aston Villa

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/02/04 18:03
E0

Leicester City verslaan Aston Villa in een fantastisch overwinning op Zaterdag, 2x4, op speeldag 22. Tot deze speeldag, Unai Emery's team kwam van twee wint en Leicester team kwam van Een gelijkspel.

Met 9 minuten op de klok, Ollie Watkins openden de score voor Aston Villa. Na 12 minuten, James Maddison ontslagen voor Leicester City. Op een ongelukkig moment scoorde Harry Souttar een owngoal met 32 minuten op de klok. Na 41 minuten, Kelechi Iheanacho maakten het tweede doelpunt voor Brendan Rodgers's team. Kort voor de pauze, Tetê getroffen voor Leicester team.

Met 79 minuten op de klok, Dennis Praet heeft alles ingepakt.

Na het resultaat Aston Villa zijn 11e in de tabel, met 28 points, terwijl Leicester City op de plaats 13e zit, met 21 points. In hun volgende wedstrijd, Leicester team host Tottenham. In de tussentijd, Unai Emery's team speelt uit tegen Manchester City.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
ASTON VILLA
TEKENEN
LEICESTER CITY

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 04 februari 2023 - 15:00
Villa Park
Darren England
2-4
Ollie Watkins 9'
James Maddison 12'
Harry Souttar 32' (og)
Kelechi Iheanacho 41'
Tetê 45'
Dennis Praet 79'