Internationale
      Paris SG record edgy overwinning op eigen bodem

      Paris SG zegevierend tegen Toulouse

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/04 18:00
      E0

      Paris SG verslaan Toulouse in een dichtbij overwinning op Zaterdag, 2x1, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 22 van Ligue 1. Tot deze speeldag, Paris team kwam van een overwinning en Philippe Montanier's team kwam van twee wint. In de basiself stond Stijn Spierings en van den Boomen.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door van den Boomen in de 20e minuut. Met zijn 5e doelpunt van het seizoen. Met 38 minuten op de klok, Achraf Hakimi getroffen voor Paris SG.

      Lionel Messi maakte het winnende doelpunt in de 58e minuut. Met deze staking heeft Lionel Messi 15e doelen voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat Paris SG zijn 1e in de tabel, met 54 points, terwijl Toulouse op de plaats 12e zit, met 29 points. Volgende, Paris team speelt uit tegen Monaco. In de tussentijd, Toulouse team host Rennes.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      PARIS SG
      TEKENEN
      TOULOUSE

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 04 februari 2023 - 16:00
      Parc des Princes
      Bastien Dechépy
      2-1
      Achraf Hakimi 38'
      Lionel Messi 58'
      Branco van den Boomen 20'