Internationale
      Wolverhampton record indrukwekkende overwinning op eigen bodem

      Liverpool verliest van Wolverhampton

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/04 17:33
      E0

      Wolverhampton uitgesmeerd Liverpool, 3x0, op Zaterdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 22 van Premier League . Komen in de wedstrijd, Julen Lopetegui's team kwam van een nederlaag en Liverpool team kwam van Een gelijkspel.

      Op een ongelukkig moment scoorde Joel Matip een owngoal na 5 minuten. Met 12 minuten op de klok, Wolverhampton verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Craig Dawson.

      Rúben Neves maakte het laatste doelpunt in de 71e minuut. Met deze staking heeft Rúben Neves 5e doelen voor het seizoen bereikt.

      Na het resultaat Liverpool zijn 10e in de tabel, met 29 points, terwijl Wolverhampton op de plaats 15e zit, met 20 points. Met betrekking tot de volgende wedstrijd, Wolverhampton team speelt uit tegen Southampton. In de tussentijd, Liverpool team host Everton.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?
      Opiniepeiling
      RESULTATEN
      WOLVERHAMPTON
      TEKENEN
      LIVERPOOL

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U zaterdag, 04 februari 2023 - 15:00
      Molineux
      Paul Tierney
      3-0
      Craig Dawson 12'
      Rúben Neves 71'
      Joel Matip 5' (og)