Internationale
Eert zelfs in een emotioneel spel

Honors zelfs tussen Espanyol en Osasuna

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
2023/02/04 15:30
E0

Espanyol en Osasuna speelden 1x1 gelijk in een wedstrijd op Zaterdag, met betrekking tot wedstrijdweek 20 van de La Liga. In deze competitie kwamen beide teams uit een nederlaag.

Ante Budimir opende de score na 45 minuten. Met al 45 minuten gespeeld, Ronaël Pierre-Gabriel zag een rode kaart na zijn tweede geel kort voor de pauze, Osasuna zag Abde Ezzalzouli weggestuurd worden vanwege opeenhoping van geel.

Martin Braithwaite maakte het laatste doelpunt na 59 minuten. Martin Braithwaite heeft de mijlpaal van vijf doelpunten voor het seizoen bereikt.

Na het resultaat Osasuna zijn 8e in de tabel, met 29 points, terwijl Espanyol op de plaats 14e zit, met 21 points. In hun volgende wedstrijd, Diego Martínez's team host Real Sociedad, terwijl Pamplona team bezoek Valladolid.

Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
Relevant?
Kwaliteit?
Opiniepeiling
RESULTATEN
ESPANYOL
TEKENEN
OSASUNA

Opmerkingen

Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
motivo:
EGeen opmerkingen gemaakt.
klassieke wedstrijden
U zaterdag, 04 februari 2023 - 13:00
Cornellà-El Prat
Gil Manzano
1-1
Martin Braithwaite 59'
Ante Budimir 45'