Nationaal
      AZ Alkmaar B record edgy overwinning thuis

      VVV-Venlo struikelen om te verslaan tegen AZ Alkmaar B

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker Prosebot
      2023/02/03 21:24
      E0

      AZ Alkmaar B overwonnen VVV-Venlo, 4x3, op Vrijdag, in een spel gerelateerd aan wedstrijdweek 23 van Holand Second Division. Tot deze speeldag, Alkmaar team kwam van een nederlaag en Rick Kruys's team kwam van Een gelijkspel. Mexx Meerdink met een fantastisch scherm.

      Het eerste doelpunt werd gescoord door Mexx Meerdink na 5 minuten. Met 23 minuten op de klok, Lewis Schouten verdubbelde de voorsprong voor AZ Alkmaar B. In de 33e minuut, Nick Venema ontslagen voor VVV-Venlo.

      Na 50 minuten, Maarten Martens's team verhoogde hun voorsprong met een doelpunt van Mexx Meerdink. Met dit doel heeft Mexx Meerdink zijn doel vijf van de huidige campagne behaald. In de 83e minuut, Nick Venema maakten het tweede doelpunt voor Rick Kruys's team. Met 90 minuten op de klok, Alkmaar team verlengden hun voorsprong met een doelpunt van Ro-Zangelo Daal. Rick Ketting maakte het laatste doelpunt in de tijd toegevoegd op.

      Na het resultaat VVV-Venlo zijn 5e in de tabel, met 36 points, terwijl AZ Alkmaar B op de plaats 6e zit, met 35 points. In de volgende wedstrijd, Maarten Martens's team speelt uit tegen Zwolle. In de tussentijd, Rick Kruys's team host Heracles Almelo.

      Dit artikel is automatisch gegenereerd op basis van een algoritme dat door playmakerstat.com met december door de gebruiker
      Relevant?
      Kwaliteit?

      Opmerkingen

      Wil je reageren? Schrijf je gewoon in!!
      motivo:
      EGeen opmerkingen gemaakt.
      klassieke wedstrijden
      U vrijdag, 03 februari 2023 - 19:00
      4-3
      Mexx Meerdink 5' 50'
      Lewis Schouten 23'
      Ro-Zangelo Daal 90'
      Nick Venema 33' 83'
      Rick Ketting 90'